fbpx

Történetünk

Cégünk 2015-ben alakult, azóta foglalkozunk befektetési arany értékesítésével, ami a tömbösített fizikailag átvehető aranylapokat, rudakat jelenti. Lakosságnak és cégeknek is elérhető 2 grammtól 1 kg-os kiszerelésig különböző címletekben „good delivery” minőségben.

10 fős tapasztalt értékesítő csapattal dolgozunk együtt. 

Több kolléga már túl van a 20 éves szakmai tapasztalaton és az 50. életévén, akik közül dedikált tanácsadó fog az Ön rendelkezésére állni.

Eddigi számaink

Több mint

5
év

Több mint

400
ügyfél

Több mint

1700
szerződés

Küldetésünk, víziónk és célunk

Küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleinket a céljaik elérésében és stabil jövő felé vezessük őket. Azon dolgozunk, hogy széles körű és személyre szabott tanácsadással, valamint innovatív megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket a biztonság és stabilitás terén. Víziónk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek segítségével ügyfeleink kiaknázhatják pénzügyi potenciáljukat és magabiztosan irányíthatják pénzügyeiket az életük minden szakaszában. Célunk, hogy hosszútávú partnerként működjünk együtt ügyfeleinkkel és az értékteremtésen keresztül hozzájáruljunk a sikeres és fenntartható jövőjükhöz.
Debreczeni István fotó

Debreczeni István

ügyvezető igazgató

Sólyom Gábor kép

Sólyom Gábor

backoffice vezető, fejlesztő